Hazırlık Eğitimi Muafiyet Sınavı (10 Ekim 2018)

Yayınlanma Tarihi: 09-10-2018

Üniversitemize ek kontenjan ile kaydolan öğrencilere ve Sosyal Bilimler Enstitüsüne af kapsamında kaydolan öğrencilere yönelik muafiyet sınavı 10 Ekim 2018 Çarşamba günü  13.00-15.50 saatleri arasında okulumuzda uygulanacaktır. Muafiyet sınavında başarısız olan öğrenciler – 65 puanın altında not alanlar- ve isteğe bağlı hazırlık eğitimi alacak olan öğrenciler 11 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak olan seviye tespit sınavına girmeleri zorunludur. Bu sınav tüm yıl boyunca öğrencilerin devam edeceği kur ve şubeleri belirleyecektir. Bu sınavdan alacağınız puanlara göre seviyenize uygun sınıflara yerleştirileceğiniz için sınava girmeniz çok önemlidir. Sınavda sadece cevaplarından emin olduğunuz soruları işaretleyiniz.

• Öğrencilerimizin sınava mutlaka kimlik kartıyla girmesi gerekmektedir. DEÜ öğrenci kimlik kartı bulunmayan öğrenciler resmi onaylı ve fotoğraflı bir kimlik kartıyla sınava girebilir.
  • Sınavda öğrencilerin cep telefonları KAPALI konumda mutlaka toplanacaktır. Ayrıca sınava HER TÜRLÜ SAAT VE ELEKTRONİK AYGITLA GELİNMESİ YASAKTIR.

Sınav yer ve saat bilgileri için tıklatınız…