Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Detayları (5 Temmuz 2022, Salı)

Yayınlanma Tarihi: 28-06-2022

Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlik Sınavı 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu (Tınaztepe Yerleşkesi) dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Test sınavı çoktan seçmeli 80 sorudan (dilbilgisi, kelime bilgisi ve okuma becerileri) oluşmaktadır ve işaretlemeler aday tarafından optik forma yapılacaktır. Sınav süresi 180 dakika’dır.

4 Temmuz 2022’de DEÜ YDY/ Duyurular sayfasında http://www.ydy.deu.edu.tr/ adresindeki sekmeden kendi T.C. numaranızı girerek sınavınıza ait yer ve saat bilgisini öğrenebileceksiniz.

DEU YDY web sayfamızdan duyuruları takip etmek, belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.

NOT: Bu sınav, şu an DEÜ YDY hazırlık sınıfı öğrencisi olanlar için muafiyet sınavı değildir, açılacak olan yüksek lisans programlarına başvuru yapacak olan öğrenciler içindir.