YKS-2022 EK YERLEŞTİRME ÖĞRENCİLERİ İÇİN MUAFİYET VE DÜZEY BELİRLEME SINAVI (4 EKİM 2022)

Yayınlanma Tarihi: 28-09-2022

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU
7417 SAYILI AF KANUNDAN FAYDALANAN ÖĞRENCİLER VE
YKS-2022 EK YERLEŞTİRME ÖĞRENCİLERİ İÇİN
YABANCI DİL MUAFİYET VE DÜZEY BELİRLEME SINAVI ( 4 EKİM 2022 )

7417 Sayılı Af Kanunundan faydalanan öğrenciler ve YKS-2022 Ek Yerleştirme öğrencileri için 4 Ekim 2022 Salı günü Tınaztepe Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulunda Yabancı Dil Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır. İlgili öğrencilerin muaf olması veya yabancı dil düzeylerinin belirlenmesi ve uygun kura yerleştirilebilmeleri için yüz yüze yapılacak olan bu sınava girmeleri ZORUNLUDUR.

Almanca, Fransızca, İngilizce, Rusça Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavları

Sınav Saati

Sınav Yeri

10.00 – 12.00

Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikleri – Tınaztepe Yerleşkesi

Sınava girecek öğrencilerin sınav salonu bilgileri 4 Ekim 2022 tarihinden önce YDY web sayfamızda yayınlanacaktır.
Duyuruları takip etmek, belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır. Tüm adaylara başarılar dileriz.