Yabancı Diller Yüksekokulu Değerlerine Sahip Çıkıyor

Yayınlanma Tarihi: 14-11-2022

Yüksekokulumuzda daha önce görev yapmış müdürlerimiz, öğretim elemanlarımız ve idari personelimizin katılımıyla yeni binamızda buluşma günü ve ağaç dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

11 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur MALAYOĞLU, Yüksekokulumuzda görev yapmış eski müdürlerimiz, emekli öğretim elemanımız ile çok sayıda öğrencimizin katılmıştır.

“Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında saat 11.11’de okul çevremizde ağaçlandırma çalışmaları yapılmış ve ardından “Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürler Hatıra Köşesi” açılışı yapılmıştır.

Açılışta konuşma yapan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Gülmira KURUOĞLU, binamızın tamamlanmasında büyük katkıları olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR’a ve proje başlangıcından günümüze kadar emeği geçen eski müdürlerimize teşekkür etmiş, vefaya ve emeği geçenlerin hatırlanmasına önem verdiğini vurgulayarak bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluğu dile getirmiştir.