YABANCI DİL MUAFİYET VE DÜZEY BELİRLEME SINAVI (22 KASIM 2022)

Yayınlanma Tarihi: 18-11-2022

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

7417 SAYILI AF KANUNDAN FAYDALANAN ÖĞRENCİLER

İÇİN YABANCI DİL MUAFİYET VE DÜZEY BELİRLEME SINAVI (22 KASIM 2022)

7417 Sayılı Af Kanunundan faydalanan ve kayıt sonrası Yabancı Diller Yüksekokulunda dil sınavına girmemiş öğrenciler için 22 Kasım 2022 Salı günü saat 13.00’da Tınaztepe Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu B 213 no’lu derslikte Yabancı Dil Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Sınavda 80 soru bulunmaktadır ve adaylar tüm işaretlemeleri optik form üzerine kurşun kalem kullanarak yapacaklardır. Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınacaktır. Sınavda kurşun kalem, silgi vb. dağıtımı yapılmayacağından, adayların bu tür gerekli gereçleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

İlgili öğrencilerin yabancı dil düzeylerinin belirlenmesi ve uygun kura yerleştirilebilmeleri için yüz yüze yapılacak olan bu sınava girmeleri ZORUNLUDUR.

Sınav Saati

Sınav Yeri

13.00 – 15.00

Yabancı Diller Yüksekokulu B 213 no’lu Derslik  – Tınaztepe Yerleşkesi

Sınava girecek adayların sınav salonu bilgileri 21 Kasım 2022 tarihinde YDY web sayfamızda yayınlanacaktır.

Duyuruları takip etmek, belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır. Tüm adaylara başarılar dileriz.