Sonradan Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Muafiyet Sınavı Yerleşim Planı (Son güncelleme 17.09.2022)

Yayınlanma Tarihi: 16-09-2022

Kayıtları halen devam ettiği ve yayın tarihi itibariyle de kayıt yaptırmadıkları için yayınladığımız ilk yerleşim planında yer almayan öğrencilerimizin sınav yerleşimleri tamamlanmıştır.

Aşağıdaki sorgulama alanına öğrenci numaranızı yazarak sınav giriş belgenize ulaşabilirsiniz.

Çift Anadal Programı öğrencilerimiz sorgulama yaparken öğrenci numarası yerine TC KİMLİK numaraları ile arama yapmaları gerekmektedir.

Duyuruları takip etmek, belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.

Yerleşim yeri bilgileri çıkmayan öğrencilerimiz, Öğrenci Numarası, TC Kimlik Numarası, Fakülte ve Bölüm bilgilerini yazarak ydy.ogrenci@deu.edu.tr adresine e-posta ile bilgi vermelerini önemle rica ederiz. Bu öğrencilerimiz durumları incelenerek girmeleri gerekiyor ise sınav yerleşimine 20 Eylül oturumuna ekleneceklerdir.