Mühendislik Fakültesi Bölümlerarası Yatay Geçiş, Çift Anadal ve Yandal Başvuruları İçin İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı

Yayınlanma Tarihi: 17-09-2021

22 Eylül 2021 Çarşamba

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Fakülteniz bölümlerine Çift Anadal,Yandal ve Bölümlerarası yatay geçiş yolu ile kayıtlanacak öğrenciler için yapılacak İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavının tarih ve saati Yüksekokulumuz tarafından 22 Eylül 2021, saat 14.30 olarak belirlenmiştir. Sınav süresi 120 dakika’dır.

Yüz yüze yapılacak sınav, çoktan seçmeli 80 sorudan (dilbilgisi, kelime bilgisi ve okuma becerileri) oluşmaktadır.

Covid-19 pozitif ya da temaslı olanlar (HES uygulamasında RİSKLİ olanlar) raporlarını ve bu linkte bulunan formu doldurarak 21 Eylül 2021 saat 17.30’a kadar yabancidiller@deu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler, daha sonra ilan edilecek tarihte yüz yüze yapılacak olan İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına katılacaklardır, detaylar web sayfamızda ilan edilecektir.

Adaylar için sınavın gün, saat ve yer bilgileri http://www.ydy.deu.edu.tr/ adresindeki duyurular sekmesinde ilan edilecektir. DEU YDY web sayfamızı takip ediniz.