İngilizce Öğretiminde Yapay Zekâ Kullanımı Eğitimleri

Yayınlanma Tarihi: 25-02-2026

AIETP 2026 Projesi kapsamında, yüksekokulumuzun ev sahipliğinde; İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu koordinatörlüğünde ve
ABD Ankara Büyükelçiliği Bölgesel İngilizce Dil Ofisi (RELO) sponsorluğunda yürütülen İngilizce Öğretiminde Yapay Zekâ Kullanımı eğitimlerinin 1. grubu başlamıştır.

Eğitimler, kurumumuz öğretim görevlilerinden Oktay Mutlu tarafından yürütülmekte olup, 5 ayrı uygulamalı çalıştay formatında ve toplam 10 saat olarak planlanmıştır. Aynı içerik ve formatta düzenlenecek olan eğitimler Nisan ayında tekrar edilecektir.

Mesleki gelişime katkı sunmak ve çağın yeniliklerine uyum sağlamak adına sürece destek veren tüm paydaşlarımıza; ayrıca istekli katılımlarıyla eğitimlere değer katan okulumuz öğretim görevlileri ve misafir İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


Font Büyüt
Arka Plan Rengini Değiştir