2021 MEB – YLSY Bursiyerlerine Yönelik 2. Dönem İngilizce Dil Kursu

Yayınlanma Tarihi: 26-07-2022

Okulumuz bünyesinde, 2021 MEB -YLSY bursiyerlerine yönelik İngilizce yabancı dil kursu 2.Dönem (01.08.2022-30.11.2022) programı yeterli başvuru olması durumunda  açılacaktır. Kurs süresi  4 aydır.

Derslerin başlama tarihi

01.08.2022

Derslerin bitiş tarihi

30.11.2022

Toplam ders saati

Ders gün ve saatleri

Hafta içi – 09.00-13.00 arası olmakla birlikte zorunlu durumlarda ders saatlerinde ve günlerinde değişiklik yapma hakkı DEÜ-YDY’ye aittir. Ayrıntılı takvim-ders başlama ve bitiş net satleri önkayıtlar tamamlandıktan sonra bursiyerlerimiz ile paylaşılacaktır.

Hangi dil düzeyindekilere ders verileceği

2021 bursiyerlerine yönelik olarak yapılan düzey belirleme sınavına girip sonuç almış öğrencilerin önkayıtta belirttikleri düzeylerine göre sınıf oluşturulacaktır. Sınıf açma yeter sayısı oluşursa her düzeyde sınıf açılabilir.

Ders işleniş biçimi

Dersler bakanlık kararı gereği yüzyüze yürütülecek, pandemi sürecinin seyrine göre ve bakanlık kararı ile ilerleyen tarihlerde çevrimiçi veya çevrimiçi ve yüz yüze şeklinde değişiklik yapılabilecektir.

Ön kayıt son tarihi: 27 Temmuz 2022 Çarşamba  Saat 12.00.

Kesin kayıt yaptıracak öğrenciler, ön kayıt formunu doldurduktan sonra 1 adet kimlik, 1 adet fotoğraf ve MEB YLSY öğrencisi olduğunu gösterir belgelerini taranmış olarak aşağıda bildirilen e-posta adreslerine göndereceklerdir.

Bakanlığın belirttiği gün ve saatten önce öğrencilere e-posta yoluyla kabul belgeleri gönderilecektir. Öğrenciler bu belgeleri REBUS’a yükleyeceklerdir.

Ön kayıt formunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doldurunuz.

ÖN KAYIT FORMU

İrtibat numarası: MEB YLSY Akademik Koordinatörlüğü. Özlem Öztürk Arı &İsmail Yeşil: 0 232-301 6337 (Yaz dönemi dolayısıyla kimi zaman ofiste bulunamıyoruz.  Telefon ile ulaşamama durumunuzda lütfen aşağıdaki adrese e-posta atınız.)

e-posta: ozturk.ozlem@deu.edu.tr