2020 MEB YLSY Bursiyerlerinin Dikkatine-1.Dönem Bilgilendirme Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 23-02-2021

Okulumuz bünyesinde, 2020 MEB -YLSY bursiyerlerine yönelik İngilizce yabancı dil kursu 1.Dönem programı yeterli başvuru olması durumunda  açılacaktır.

Kurs süresi  4 aydır.

Kurs başlangıç tarihi: 1 Mart 2021

Kurs bitiş tarihi: 30 Haziran 2021

Önkayıtlar tamamlanınca hangi düzeyde sınıf açabileceğimiz ayrıca ilan edilecektir.

Ders gün ve saatleri: Hafta içi 09.00-12.40 saatleri arasındadır.*

Dersler bakanlık kararı gereği çevrimiçi yürütülecek, pandemi sürecinin seyrine göre ve bakanlık kararı ile ilerleyen tarihlerde yüzyüze veya çevrimiçi ve yüzyüze şeklinde değişiklik yapılabilecektir.

Ön kayıt son tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe   saat 12.30.

Kesin kayıt yaptıracak öğrenciler, ön kayıt formunu doldurduktan sonra 1 adet kimlik, 1 adet fotoğraf ve MEB YLSY öğrencisi olduğunu gösterir belgelerini taranmış olarak aşağıda bildirilen e-posta adreslerine göndereceklerdir.

En geç 26 Şubat 2021  Cuma  günü öğrencilere e-posta yoluyla kabul belgeleri gönderilecektir. Öğrenciler bu belgeleri REBUS’a yükleyeceklerdir.

*Ders saatlerinde ve günlerinde değişiklik yapma hakkı DEÜ-YDY’ye aittir.

Ön kayıt formunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doldurunuz.

ÖN KAYIT FORMU

İrtibat numarası: MEB YLSY Akademik Koordinatörlüğü

Özlem Öztürk Arı &İsmail Yeşil: 0 232-301 08 48 (Pandemi koşullarında ağırlıklı olarak evden çalışıldığı için telefon ile ulaşamama durumunuzda lütfen aşağıdaki adrese e-posta atınız.)

e-posta: ozturk.ozlem@deu.edu.tr