2019 MEB YLSY Bursiyerlerinin Dikkatine

Yayınlanma Tarihi: 11-09-2020

• Okulumuz bünyesinde, 2019 MEB -YLSY bursiyerlerine yönelik İngilizce yabancı dil kursu 2.Dönem programı yeterli başvuru olması durumunda  açılacaktır.
  • Kurs süresi 4 aydır.
  • Kurs başlangıç tarihi: 5 Ekim 2020
  • Kurs bitiş tarihi: 21 Ocak 2021
  • Yeterli sayı oluşması durumunda B1 ve üstü düzeyde sınıflar açılacaktır. Önkayıt tamamlanınca hangi düzeyde sınıf açabileceğimiz ayrıca ilan edilecektir.
  • Ders saatleri: Hafta içi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe  08.45-12.40 saatleri arasındadır.
  • Dersler bakanlık kararı gereği çevrimiçi yürütülecek, pandemi sürecinin seyrine göre ve bakanlık kararı ile ilerleyen tarihlerde yüzyüze veya çevrimiçi ve yüzyüze şeklinde değişiklik yapılabilecektir.
  • Ön kayıt son tarihi: 17 EYLÜL 2020 Perşembe saat 17.30.
  • Kesin kayıt yaptıracak öğrenciler, ön kayıt formunu doldurduktan sonra 1 adet kimlik, 1 adet fotoğraf ve MEB YLSY öğrencisi olduğunu gösterir belgelerini taranmış olarak aşağıda bildirilen e-posta adreslerine göndereceklerdir.
  • 21 Eylül-25 Eylül 2020 haftası öğrencilere e-posta yoluyla kabul belgeleri gönderilecektir. Öğrenciler bu belgeleri REBUS’a yükleyeceklerdir.
  • Ön kayıt formunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doldurunuz.

İrtibat numarası: MEB YLSY Akademik Koordinatörlüğü

Özlem Öztürk Arı &İsmail Yeşil: 0 232-301 08 48