2019 MEB YLSY Bursiyerlerinin Dikkatine-3.Dönem Bilgilendirme Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 11-01-2021

   Okulumuz bünyesinde, 2019 MEB -YLSY bursiyerlerine yönelik İngilizce yabancı dil kursu 3.Dönem programı yeterli başvuru olması durumunda  açılacaktır.

    Kurs süresi  4 aydır.

    Kurs başlangıç tarihi: 8 Şubat 2021

    Kurs bitiş tarihi: 31 Mayıs 2021

    Yeterli sayı oluşması durumunda B1 ve üstü düzeyde sınıflar açılacaktır. Önkayıt tamamlanınca hangi düzeyde sınıf açabileceğimiz ayrıca ilan edilecektir.

    Ders gün ve saatleri: Hafta içi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe  09.00-12.40 saatleri arasındadır.*

(Şubat ayı 60 ders saatini karşılamak için Cuma günü ders yapılabilir. )

    Dersler bakanlık kararı gereği çevrimiçi yürütülecek, pandemi sürecinin seyrine göre ve bakanlık kararı ile ilerleyen tarihlerde yüzyüze veya çevrimiçi ve yüzyüze şeklinde değişiklik yapılabilecektir.

    Ön kayıt son tarihi: 25 Ocak Pazartesi saat 17.30.

    Kesin kayıt yaptıracak öğrenciler, ön kayıt formunu doldurduktan sonra 1 adet kimlik, 1 adet fotoğraf ve MEB YLSY öğrencisi olduğunu gösterir belgelerini taranmış olarak aşağıda bildirilen e-posta adreslerine göndereceklerdir.

    En geç 29 Ocak 2021  Cuma  günü öğrencilere e-posta yoluyla kabul belgeleri gönderilecektir. Öğrenciler bu belgeleri REBUS’a yükleyeceklerdir.

*Ders saatlerinde ve günlerinde değişiklik yapma hakkı DEÜ-YDY’ye aittir.

    Ön kayıt formunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doldurunuz.

Birinci dönem, ikinci dönem veya her ikisine birden DEÜ YDY’ de kursa katılmış bursiyerlerin ön kayıt formunu doldurmasına gerek yoktur. Ön kayıt formunu ilk kez DEÜ YDY’de 3. Dönem kursuna katılacak bursiyerlerin doldurması gerekmektedir.

ÖN KAYIT FORMU

İrtibat numarası: MEB YLSY Akademik Koordinatörlüğü

Özlem Öztürk Arı &İsmail Yeşil: 0 232-301 08 48 (Pandemi koşullarında ağırlıklı olarak evden çalışıldığı için telefon ile ulaşamama durumunuzda lütfen aşağıdaki adrese e-posta atınız.)

e-posta: ozturk.ozlem@deu.edu.tr


Font Büyüt
Arka Plan Rengini Değiştir