Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlik Sınavı (3 OCAK 2022)

Yayınlanma Tarihi: 21-12-2021

Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlik Sınavı  başvuruları, 21-29 Aralık 2021 tarihleri arasında aşağıdaki linkte verilen bağlantı üzerinden yapılacak olup; sınav 3 Ocak 2022 tarihinde yüz yüze yapılacaktır. Gireceğiniz sınav saatleri ve yer bilgileri, form doldurulup harç ödendiğinde http://www.ydy.deu.edu.tr/ adresindeki duyurular sekmesinde ilan edilecektir. DEU YDY web sayfamızı takip ediniz.

Sınavın uygulanması ile ilgili detaylı bilgi 31 Aralık 2021’de DEÜ YDY/ Duyurular sayfasında ilan edilecektir.  Duyuruları takip etmek, sınav için gerekli teknik düzenlemeleri yapmak ve belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.

NOT: Bu sınav, şu an DEÜ YDY hazırlık sınıfı öğrencisi olanlar için muafiyet sınavı değildir, açılacak olan yüksek lisans programlarına başvuru yapacak olan öğrenciler içindir.

BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV ÜCRETİ BANKA BİLGİLERİ

Sınav Ücreti                     : 140 TL

BANKA ADI                      : T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

ŞUBE ADI                        : 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ – İZMİR

ŞUBE KODU                     : 1506

IBAN NUMARASI              : TR48 0001 0015 0606 7998 8750 69

HESAP NUMARASI           : 06 7998 8750 69

HESAP ADI                           : Dokuz Eylül Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi

DEKONT AÇIKLAMASI   :  Sınava girecek kişinin ad, soyad ve TC Kimlik numarası bilgi olarak yazılmalıdır.

Önemli:****Başvuru belgesini doldurmayan veya başvuru yapmayan, başvurusu geçersiz sayılan; sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan; sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan; ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran ve aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler geri verilmez

*Not:     ATM ler para üstü vermediğinden dolayı, sınav ücretlerini ATM’den yatıranların tam ücret yatırmaları gerekmektedir.

Ücret yatırmayla ilgili ayrıntılı bilgiyi Döner Sermaye Birimi 0 232 301 08  07 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

Öğrenci İşleri Danışma : 0 232 –  301 08 33  – 301 08 32 – 301 08 04 E-Posta: ydy.ogrenci@deu.edu.tr

Mesai Saatleri : Hafta içi 08:30 – 17:30 arasındadır.

****Sınava başvuran adaylar yukardaki belirtilen tüm koşul ve şartları kabul etmiş sayılır.