Yatay Geçiş Yabancı Dil Sınavı – 26 Temmuz 2023

Yayınlanma Tarihi: 20-07-2023

KURUMLAR ARASI YURT İÇİ –  KURUMLAR ARASI YURT DIŞI  YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPAN ADAYLAR İÇİN (GENEL NOT ORTALAMASI) YABANCI DİL YETERLİK SINAVI  (26 Temmuz 2023)

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı yatay geçiş başvurusu yapan adaylar için yabancı dil yeterlik sınavları 26 Temmuz 2022 Çarşamba günü,  D.E.Ü. Tınaztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Sınav oturum saati ve salon bilgileri 24 Temmuz Pazartesi saat 17.00’dan itibaren  Yüksekokulumuz internet sitesinde, duyurular bölümünde yayınlanacaktır.

Yatay geçiş kontenjanları için düzenlenen yabancı dil yeterlik sınavının sonrasında mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Duyuruları takip etmek, belirtilen gün ve saatte sınava girmek adayların sorumluluğundadır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.