Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Muafiyet Sınavı – 5 Ekim 2023

Yayınlanma Tarihi: 02-10-2023

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 05.10 2023 YKS EK YERLEŞTİRME VE YABANCI UYRUKLU YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN MUAFİYET VE DÜZEY BELİRLEME SINAVI

05.10.2023 2023 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Sınavına sadece aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan öğrenciler girecektir.

1. YKS Ek Yerleştirme ile gelen öğrenciler.
2. Yabancı uyruklu yeni kayıtlanan öğrenciler.
3. Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavına GİRMEYEN tamamen veya kısmen yabancı dil programına YENİ kayıtlı öğrenciler.

Yukarıda belirtilen öğrencilerin düzeylerinin belirlenmesi ve uygun kura yerleştirilebilmeleri için 05 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan sınava girmeleri ZORUNLUDUR. Sınav Tınaztepe Yerleşkesindeki Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır. Her bir aday sadece atandığı oturumda sınava girecektir.

Sınav saati ve sınıfı 04.10.2023 tarihinde YDY Duyurular sayfasında duyurulacaktır.