Web Kayıt İşlemleri Uzatma

Yayınlanma Tarihi: 26-05-2021

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı için Yüksekokulumuzda ders kayıt yenileme işlemleri her öğrenci için bir zorunluluktur ve web kayıt tarihleri içerisinde kayıt işlemlerini yapmayan öğrencilerin durumu YÖKSİS sistemi üzerinde “Pasif” hale geleceğinden öğrencilerin öğrencilik haklarının tamamı ( Burs, Yurt, Kredi, Askerlik Tecili vs ) kullanılamaz hale gelecektir ve bu öğrenciler bahar dönemi için derslere devam edemeyecek olup yılsonu (final) ve bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir.

Mücbir sebeplerden dolayı web kaydını yaptıramamış öğrencilerin ( yeni kayıt, isteğe bağlı ve 2. Yıl zorunlu hazırlık eğitimi okuyan )  kayıtlarını yapabilmeleri için 28/05/2021- 07/06/2021 tarihileri arasında web kayıt sistemi açılmıştır. Öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için ilgili tarih aralığında muhakkak web kayıtlarını yaptırmaları önemle rica olunur.

Harç ödemesi olan öğrencilerimizin web kayıttan önce ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Web kayıt işlemleri http://kayit.deu.edu.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler DEBİS kullanıcı adı ve şifreleriyle ilgili adrese girip kayıt işlemini gerçekleştirecektir.