Yayınlanma Tarihi: 07-06-2022

10 Mayıs 2022 tarihinde Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen İzmir Üniversiteleri İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri arasında İngilizce Bilgi Yarışması (Trivia Night) çok güzel organizasyonumuzla ve başarıyla tamamlandı. Sekiz Üniversite arasından DEÜ Yabancı Diller Yüksekokulumuzun öğrenci takımı yarışmada 1. OLDU. Üniversitemizin başarılarına bir yenisini daha eklemiş olmanın onuru ve gururunu taşıyoruz. 2. olan Bakırçay Üniversitesini, 3. olan Izmır Yüksek Teknolojik Enstitüsü öğrencilerini ve hocalarini tebrik eder, etkinliğimizde yer alan ve çok iyi yarışan Ege Üniversitesi, Demokrasi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi öğrenci takımlarına ve hocalarına çok teşekkür ederiz.