Konuşma Kulüpleri ve Trivia Quiz

Yayınlanma Tarihi: 01-03-2018

Konuşma kulüpleri bu hafta itibariyle ikinci haftasındadır. Kaydolduğu halde kulüplere devam etmeyen öğrencilerimiz bulunmaktadır. 3. ve 4. haftada da kulübe devam etmemeniz durumunda bu öğrencilerin kayıtları silinecek ve bazı kulüpler kapatılacaktır. Konuşma kulüplerine devamınıza özen gösteriniz.

27 Nisan 2018 tarihinde Yaşar Üniversitesinde İzmir Üniversiteler arası ‘Trivia Quiz Challenge’ gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimizin ön elemeler için 5 kişilik gruplarını oluşturup, grup ismi, öğrenci isimleri ve telefon numaralarını şube danışmanlarına iletmelerini,  danışman öğretim elemanlarımızın da ön elemelere katılmak isteyen grup bilgilerini 9 Mart 2018 Cuma gününe kadar DEÜ YDY Koordinatörlük birimine iletmelerini rica ederiz.