Düzey Belirleme Sınavı

Yayınlanma Tarihi: 02-10-2018

1 Ekim 2018 pazartesi günü uygulanan muafiyet sınavı sonucuna göre zorunlu ve isteğe bağlı hazırlık eğitimi alacak olan öğrenciler için 03 Ekim 2018 Çarşamba günü 13.00-14.10 saatleri arasında seviye tespit sınavı uygulanacaktır.

Sınav yer ve saat bilgileri için tiklatiniz..

Muafiyet sınav sonuçlarına göre hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilerimizin ve isteğe bağlı hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilerimizin  yapılacak olan seviye tespit sınavına girmeleri zorunludur.

Bu sınav tüm yıl boyunca öğrencilerin devam edeceği kur ve şubeleri belirleyecektir. Bu sınavdan alacağınız puanlara göre seviyenize uygun sınıflara yerleştirileceğiniz için sınava girmeniz çok önemlidir. Sınavda sadece cevaplarından emin olduğunuz soruları işaretleyiniz.

Seviye Tespit Sınav sonuçlarına göre belirlenecek şubelerinizi 4 Eylül Perşembe günü duyurular sayfamızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Öğrencilerimizin sınava mutlaka kimlik kartıyla girmesi gerekmektedir. DEÜ öğrenci kimlik kartı bulunmayan öğrenciler resmi onaylı ve fotoğraflı bir kimlik kartıyla sınava girebilir.

Sınavda öğrencilerin cep telefonları KAPALI konumda mutlaka toplanacaktır. Ayrıca sınava HER TÜRLÜ SAAT VE ELEKTRONİK AYGITLA GELİNMESİ YASAKTIR.