Düzey Belirleme Sınavı Yerleşim Planı

Yayınlanma Tarihi: 21-09-2018

Muafiyet sınav sonuçlarına göre hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilerimizin ve isteğe bağlı hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilerimizin 25 Eylül 2018 Salı günü yapılacak olan seviye tespit sınavına girmeleri zorunludur. Bu sınav tüm yıl boyunca öğrencilerin devam edeceği kur ve şubeleri belirleyecektir.

Bu sınavdan alacağınız puanlara göre seviyenize uygun sınıflara yerleştirileceğiniz için sınava girmeniz çok önemlidir. Sınavda sadece cevaplarından emin olduğunuz soruları işaretleyiniz.

• Tüm sınav salonları DEÜ YDY binasındadır. Sınav yer ve saatlerini öğrenmek için tıklayınız.
  • Bu sınav tüm yıl boyunca öğrencilerin devam edeceği kur ve şubeleri belirleyecektir. Seviye Tespit Sınav sonuçlarına göre belirlenecek şubelerinizi 28 Eylül 2018 Cuma günü duyurular sayfamızı takip ederek öğrenebilirsiniz.
  • Öğrencilerimizin sınava mutlaka kimlik kartıyla girmesi gerekmektedir. DEÜ öğrenci kimlik kartı bulunmayan öğrenciler resmi onaylı ve fotoğraflı bir kimlik kartıyla sınava girebilir.
  • Sınavda öğrencilerin cep telefonları KAPALI konumda mutlaka toplanacaktır. Ayrıca sınava HER TÜRLÜ SAAT VE ELEKTRONİK AYGITLA GELİNMESİ YASAKTIR.

Font Büyüt
Arka Plan Rengini Değiştir