3. Ara Sınav Yerleşim Planı

Yayınlanma Tarihi: 20-03-2018

Tüm Örgün Öğretim ve Öğretim Öğrencilerimize duyurulur:

• Bu sınavda daha önceki ara sınavlardan farklı olarak “Okuma-Yazma-Dinleme Sınav Kağıdı İnceleme” saati, test sınavı sonrasına alınmıştır. Belirtilen saatlerde değerlendirilmiş olan okuma, yazma ve dinleme sınav kağıtlarınızı inceleyip notlarınızı öğrenebilirsiniz.

Şube temsilcileriyle yapılacak olan toplantılarımız YDY Konferans Salonunda

• Tüm örgün ve 2. öğretim B kuru  için  26 Mart 2018 Pazartesi günü saat 13:30-14:30,
  • Tüm örgün ve 2. öğretim A ve C kurları için  26 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10:30-11:30

olarak düzenlenmiştir. Tüm şube temsilcilerinin bu toplantılara katılması gerekmektedir.

• 3. Ara sınav için tüm öğrenciler kendi kurları içinde harmanlanmış ve 25-26 öğrenciden oluşacak şekilde gruplanmıştır.  Aşağıdaki sorgulama bölümünden sınav tarih, yer ve saatlerini öğrenebilirsiniz.